Over ons

Sinds juni 2009 is het voormalige koffiehuis Ten Bosch overgegaan in de handen van Emilio en Lideke Hilgevoord. Met ruim 25 jaar ervaring als chefkok in verschillende Nederlandse toprestaurants (o.a. Terra Cotta in Bloemendaal, Het Prentenkabinet in Leiden en het Haagse Hotel Corona) is Emilio de culinaire drijfveer van het nieuwe Chalet ten Bosch. Met zijn vrouw Lideke is Emilio ruim 10 jaar op verschillende plaatsen in de wereld adviseur geweest van restaurants. In Zuid-Frankrijk, Zwisterland, Oostenrijk, op Cyprus en in Canada hebben zij restaurants geholpen en tegelijkertijd ervaring opgedaan in verschillende wereldkeukens.

Van houten hut naar Zwitsers chalet

Volledig nieuw gebouwd heeft Chalet ten Bosch een ware gedaantewisseling ondergaan. Het 80 jaar oude houten koffiehuisje heeft plaatsgemaakt voor een authentiek chalet naar Zwitsers voorbeeld. Prachtige rode fauteuils, blank houten tafels, een open keuken met een originele houtoven en natuurlijk een prachtig, door het Haagsche bos beschut terras.

Het restaurant is dagelijks geopend voor koffie met huisgemaakt gebak en lunch.

Huisgemaakte taarten en luxe broodjes

Met deze nieuwbouw heeft ook de menukaart een complete transformatie ondergaan. De broodjes bal hebben plaats gemaakt voor huisgemaakte taarten en culinaire broodjes en salades, de filterkoffie uit grote potten is vervangen door hoogwaardige en duurzame koffie van Peeze. Het restaurant is dagelijks (behalve woensdag) geopend voor koffie met huisgemaakt gebak en lunch. 's Avonds organiseren Emilio en Lideke regelmatig speciale themadiners waarbij seizoensspecialiteiten centraal staan. Invloeden vanuit de hele wereld worden gebruikt om deze producten op een eigentijdse manier aan u te presenteren. Aankondiging van deze bijzondere avonden treft u op deze website.