Private dining in Den Haag bij Chalet ten Bosch

Chalet ten Bosch bied exclusieve private dining mogelijkheden voor groepen van 12 tot 24 personen zittend. Voor een staande receptie of walking dinner is de capaciteit maximaal 40 personen - staand. Door de gunstige ligging op de grens van Den Haag en Wassenaar, perfecte bereikbaarheid en gratis parkeerplaatsen voor de deur maakt dit Chalet ten Bosch tot een uitermate geschikte locatie voor private dining.

Het restaurant afhuren in Den Haag

Priv├ę dineren bij Chalet ten Bosch betekend automatisch het gehele restaurant afhuren. Doordat wij 's avonds alleen open gaan voor besloten gezelschappen geeft dit u de gelegenheid om in alle privacy zakelijke besprekingen te voeren of onder elkaar een familiefeest te vieren. Zittend bied het restaurant plaats aan maximaal 24 personen en kunnen we verschillende dinermogelijkheden bieden. We werken altijd met arrangementen op maat, dus als u in het restaurant komt eten is alles naar uw wensen samengesteld.

Chalet Ten Bosch afhuren betekent:

  • - Minimaal 12 personen
  • - Maximaal 40 personen (staand)
  • - Maximaal 24 personen zittend (4 tafels van 6 personen)
  • - Altijd diner voor uw gezelschap samengesteld

 

Bent u op zoek naar een restaurant wat u kunt afhuren om exclusief met uw gezelschap te zitten, dan is Chalet Ten Bosch een zeer geschikte locatie.

Mogelijkheden private dining bij Chalet Ten Bosch

De mogelijkheden van private dining zijn bijna onbegrensd. U kunt hierbij denken aan 3-, 4- of 5-gangendiners volledig afgestemd op uw wensen. Maar ook een amusediner of staande receptie met originele tapa's. Belangrijk uitgangspunt bij private dining is dat elk diner volledig op maat geserveerd wordt. Zo worden gerechten, wijnen, aantal gangen en ingredi├źnten op uw voorkeuren afgestemd.

Een aantal voorbeelden van menu's zoals die geserveerd zijn, kunt u vinden in de rechter kolom op deze pagina.