Salade Riche,
Een rijk gevulde salade die bestaat uit diverse vis gevogelte en vlees specialiteiten
Kruiden salade met garnalen geroosterd en soja vinaigrette.
Carpaccio van tonijn
Gevuld met mozzarella, mosterd en basilicum geserveerd met notensla vinaigrette van lavendel.
Oosters gemarineerde zalm
met frisse salade, sesamolie en zeewier.
Geroosterde rogvleugel filet,
Met een tomaat paprika chutney, veraci vongole en mosseltjes gebakken, kreeften jus.
Geroosterde tonijn
met vijf kruiden en oosters gemarineerd zalm en wasabi mayonaise.
Coquilles Saint Jacques
Droog gebakken met een tomaat Orange chutney en kreeften jus.
Warm krokante rouleuax
Gevuld met diverse paddelstoeltjes en gekonfijte knolselderie met gerookte pancetta
Tartaar van kalfsoester
Met Serano ham en huis gemaakte piccalilly en frisse salade.
Parelhoen
consommé met bospadenstoeltjes.
Rode mulfilet
Op spaghettinni, wilde spinazie en beurre Blanc geparfumeerd met truffel.
Rogvleugel filet
gegrild op spaghettini en gekonfijte knoflook in de honing en saus van tijm en citroen.
Rode poonfilet,
Op spaghettinni, scheermes en wilde spinazie beurre Blanc geparfumeerd met truffel.
Kwartel gebraden
op linzen met jus van morieljes.