3 gangen menu €59,50 per persoon

voorgerechten

Salade Riche,
Een rijk gevulde salade die bestaat uit diverse vis gevogelte en vlees specialiteiten

Kruiden salade met garnalen geroosterd en soja vinaigrette.

Carpaccio van tonijn
Gevuld met mozzarella, mosterd en basilicum geserveerd met notensla vinaigrette van lavendel.
Oosters gemarineerde zalm
met frisse salade, sesamolie en zeewier.
Geroosterde rogvleugel filet,
Met een tomaat paprika chutney, veraci vongole en mosseltjes gebakken, kreeften jus.
Geroosterde tonijn
met vijf kruiden en oosters gemarineerd zalm en wasabi mayonaise.
Coquilles Saint Jacques
Droog gebakken met een tomaat Orange chutney en kreeften jus.
Warm krokante rouleuax
Gevuld met diverse paddelstoeltjes en gekonfijte knolselderie met gerookte pancetta
Tartaar van kalfsoester
Met Serano ham en huis gemaakte piccalilly en frisse salade.
Parelhoen
consommé met bospadenstoeltjes.
Rode mulfilet
Op spaghettinni, wilde spinazie en beurre Blanc geparfumeerd met truffel.
Rogvleugel filet
gegrild op spaghettini en gekonfijte knoflook in de honing en saus van tijm en citroen.
Rode poonfilet,
Op spaghettinni, scheermes en wilde spinazie beurre Blanc geparfumeerd met truffel.
Kwartel gebraden
op linzen met jus van morieljes.

Hoofdgerechten

Gegrilde heilbot
Met spaghettini en kreeften room, ezelsoortjes en bospeen glacé.
Gestoomde wilde zeebaars.
Lijngevangen zeebaars met en gebakken zeekraal en rode wijn laurier.
Kalf oester
Geserveerd met salie risotto verse zilveruitjes en jus van rode wijn.
Runder entrecote
Gebraden met spruitjes mousseline en een port laurier vanille stroop.
Runder entrecote
gebraden in stenen oven met risotto en Bospaddenstoelen Parmezaanse kaas, saus van truffel.
Kalf entrecote,
Zacht gegaard gebraden kalfslende geserveerd met licht kerrie mousseline en een saus van Belgische waterkers.
Hert biefstuk
met stamppotje van spruitjes en port laurier saus.
Filet van ossenhaas {meerprijs}
Geroosterde ossenhaas filet met gekonfijte knoflook op risotto van eekhorentjesbrood Saus van Salie.
Lams boutje
uit stenen vuur oven geserveerd met flageolet en jus van rode wijn en rozemarijn.
Gebraden parelhoen
met gekonfijte poot op risotto geparfumeerd met citroengras en een saus van tijm en knoflook.

Nagerechten

Chocolade mousse
Met ingelegde Orange en anijs siroop.
Cheescake, huisgemaakt,
Vergezeld met rood fruit en roze peper, pecan vanilleroom ijs.
Grand dessert.
Rouleaux van zuidvruchten,
met sabayon van grand marnier en vanille ijs.
Chocolade dessert,
diverse bereidingen van chocolade.
Sabayon
met limoen sorbet en roodfruit.